Een verzekering afsluiten, het is niet altijd even eenvoudig. Daarom willen wij, als huisvestigingsmaatschappij, jou een handje helpen. Samen met Ethias werkten we voor onze huurders een voordelig verzekeringspakket uit.

Deze verzekering omvat alles wat je als huurder nodig hebt. We lijsten het hier even voor je op!

Burgerlijke aansprakelijkheid

Een BA verzekering, ook wel een familiale verzekering genoemd, word je zeer sterk aangeraden als huurder bij de KBM. Het dekt materiële en lichamelijke schade die jij, een gezinslid of je huisdier veroorzaakt bij anderen.

Inboedelverzekering

Deze verzekering dekt schade aan je woning, meubels, toestellen, behangpapier, … door brand, storm of andere incidenten.

Rechtsbijstand

Rechtsbijstand bestaat om jouw belangen te garanderen. Als je vb. schade ondervinden aan je woning door toedoen van je buur, dan kan rechtsbijstand je bijstaan om er zeker van te zijn dat je een vergoeding krijgt.

Ook kan je de optie ‘diefstal en vandalisme’ bij het pakket toevoegen. Meer informatie hierover vind je terug in de Ethias folder.

Alle informatie en meer vind je op de pagina nodige verzekeringen.