Alweer een opgeleverd nieuwbouwproject door de KBM, een mooie prestatie. Acht nieuwe huurders betrokken reeds hun nieuwe woning begin december.

Het woonvolume bestaat uit acht appartementen met elk twee slaapkamers en een plekje in de ondergrondse parking. Naast aandacht voor kwalitatieve en hedendaagse architectuur zetten we, als hedendaagse bouwmaatschappij, ook in op energiezuinige en toegankelijke wooneenheden. Het appartementsgebouw is gelegen op de kruising tussen de Koolmijnlaan en de Oosthamsesteenweg, dichtbij de dorpskern van Beverlo.

Sleuteloverdracht

Nu de bouwfase van de appartementen volledig is afgerond, betekent dit ook dat het gebouw kan worden bewoond. Vrijdag 27 november 2020 werden de sleutels reeds aan de nieuwe huurders overgedragen tijdens een ‘corona-proof’ sleuteloverdracht moment. Een spannend moment voor nieuwe huurders, die vanaf dan naar hun gloednieuwe appartement mochten verhuizen.

Architect en aannemer

Het project kwam tot stand in aangename samenwerking met architectenbureau Beenens – Heynen en aannemer Reynders L. Bouwbedrijf nv.

Bekijk ons persbericht in de Internetgazet van Beringen.