Sinds het najaar is de KBM weer enkele woningen rijker in de Zandstraat van Kwaadmechelen. Vier woningen en drie appartementen werden opgeleverd en verhuurd.

Ook tijdens de Corona-crisis zit de KBM niet stil, zeker als het gaat over nieuwbouwprojecten. Midden oktober werd het project op de Zandstraat in Kwaadmechelen (Ham) afgerond, waardoor nu nieuwe huurders kunnen genieten van een warme thuis.

Het project bestaat uit vier woningen en drie appartementen. De woningen hebben allemaal twee slaapkamers en twee verdiepingen (gelegen in de Lijsterstraat). De appartementsblok ligt in de Zandstraat en bestaat uit drie bouwlagen. Een van de appartementen heeft twee slaapkamers, twee appartementen hebben telkens één slaapkamer. Elke huurder kan gebruik maken van een eigen parkeergarage.

Architect en aannemer

Het project op de Zandstraat was een samenwerking met architectenbureau De Architectengroep uit Geel en aannemer Bouwbedrijf Lamers nv uit Hamont.