Zoals elk jaar, bezorgen wij jou ook dit jaar een nieuwe huurprijsberekening. Deze huurprijs is berekend op basis van je inkomen van 2018. Heb je opmerkingen op deze nieuwe huurprijs? Dan kan je bij ons terecht vanaf 4 januari 2021.

Een nieuw jaar, een nieuwe huurprijsberekening. In aanloop naar het einde van 2020 kan je deze vinden in je brievenbus. Lees deze goed door, bij vragen kan je bij ons terecht.

Deze nieuwe huurprijs is berekend op basis van je inkomen in 2018. Als je ondertussen al een aanslagbiljet hebt met je inkomsten van 2019, dan kan de prijs hieraan worden aangepast. Ook als je huidig inkomen veel lager is, kan je een huurprijsherziening aanvragen. Als je in 2020 al vermindering had op basis van je inkomen, dan moet je dat ook in 2021 opnieuw aanvragen.

De nodige bewijzen voor een aanvraag

Zijn deze dingen voor jou van toepassing of heb je een opmerking over je nieuwe huurprijs? Dan moet je ons de bewijzen bezorgen ten laatste op woensdag 20 januari 2021. Het ziekenfonds, de vakbond of andere diensten zijn door corona minder goed bereikbaar. Vraag de nodige documenten dus tijdig aan!

Domiciliëring

Vanaf januari 2021 moet je als huurder starten met de betaling van de nieuwe huurprijs. Deze betaling kan voor jou zo eenvoudig mogelijk gemaakt worden, met een domiciliëring bij je bankinstelling. Wij vragen elke maand automatisch de juiste huurprijs aan bij jouw bank, telkens op de 4de, 14de of 24ste van de maand.

Openingsuren

Van 24 december tot 3 januari heeft het hele KBM-team kerstverlof. Wil je je huurprijs bespreken of een huurprijsherziening aanvragen? Dat kan vanaf 4 januari 2021 telefonisch (011 / 24 60 75), via mail (raoullemmens@kbmbe.be) of per post (Violetstraat 15, 3580 Beringen).

Wil je toch tijdens de kantooruren langskomen? Dan moet je een afspraak maken via bovenstaand nummer. Gelieve je stipt aan deze afspraak te houden! Het is verplicht om een mondmasker te dragen, voor jouw veiligheid maar ook voor die van onze werknemers.