Vond je deze postkaart in je brievenbus? KBM stuurde hem naar je op, samen met de berekening van je nieuwe huurprijs voor 2021. Neem alvast een pen bij de hand en schrijf een bemoedigende boodschap voor jouw buur(t).

Elkaar een hart onder de riem steken in deze vreemde tijden, dat is de bedoeling van het ‘Een knuffel van je buur(t)’-kaartje. Op de achterkant van dit kaartje schrijf je een warme boodschap voor jouw buur, waarna je de postkaart in zijn of haar brievenbus steekt.

Laat bijvoorbeeld weten dat je voor je buur klaar staat, als die hulp nodig heeft. Of schrijf simpelweg een bemoedigend woordje, een warme wens of laat weten dat je aan hem of haar denkt.

Samen zorgen we ervoor dat iedereen deze ‘coronaperiode’ doorkomt, met een zo positief mogelijke instelling. Een klein gebaar, zoals dit postkaartje, kan wonderen doen!

Heb je vragen over ‘Een knuffel van je buur(t)’? Bel dan naar het nummer 011 / 24 60 76 voor meer informatie!