Wij hebben onlangs de nieuwe huurprijsberekening uitgestuurd met de post. Deze huurprijs is berekend op basis van je inkomen van 2019. Heb je opmerkingen of vragen bij deze nieuwe huurprijs? Neem dan contact met ons op, de gegevens vind je onderaan.

Als je ondertussen al een aanslagbiljet hebt met je inkomsten van 2020, dan kan de prijs hieraan worden aangepast. Ook als je huidig inkomen veel lager is, kan je een huurprijsherziening aanvragen. Als je in 2021 al vermindering had op basis van je inkomen, dan moet je dat in 2022 opnieuw aanvragen.

De nodige bewijzen voor een aanvraag

Zijn deze dingen voor jou van toepassing of heb je een opmerking over je nieuwe huurprijs? Dan moet je ons de bewijzen bezorgen ten laatste op maandag 17 januari 2022. Het ziekenfonds, de vakbond of andere diensten zijn door corona minder goed bereikbaar. Vraag de nodige documenten dus tijdig aan!

Domiciliëring

Vanaf januari 2022 moet je als huurder starten met de betaling van de nieuwe huurprijs. Deze betaling kan voor jou zo eenvoudig mogelijk gemaakt worden, met een domiciliëring bij KBM. Wij vragen elke maand automatisch de juiste huurprijs aan bij jouw bank, telkens op de 4de, 14de of 24ste van de maand.

Openingsuren en contact

Van 24 december tot 2 januari heeft het hele KBM-team kerstverlof. Wil je je huurprijs bespreken of een huurprijsherziening aanvragen? Dat kan vanaf 3 januari 2022 telefonisch (011 / 24 60 75), via mail (RuthCelen@kbmbe.be) of per post (Violetstraat 15, 3580 Beringen).

Wil je toch tijdens de kantooruren langskomen? Dan moet je een afspraak maken via bovenstaand telefoonnummer. Gelieve je stipt aan deze afspraak te houden! Het is verplicht om een mondmasker te dragen, voor jouw veiligheid maar ook voor die van onze werknemers.